Esettanulmány

Sportcsarnok esettanulmány


Sportcsarnok esettanulmány


Egy városi önkormányzat szükséget érzett a helyi sportcsarnok frissítésére, beleértve a kézilabda, kosárlabda, futsal és lábtenisz területeket. A pályák nem csak az esztétikai szempontból igényeltek frissítést, hanem a játékminőség és a biztonság szempontjából is.

Kihívás


Új pályavonalazás létrehozása, egy már meglévő felületre.

Megoldás


Vegyszeres Alaptisztítás és Semlegesítő Mosás:

Az első lépés a pálya alapos tisztítása volt. Vegyszeres alaptisztítást alkalmaztunk a lerakódott szennyeződések eltávolítására, majd egy semlegesítő mosással készítettük elő a felületet a maszkoláshoz.

Testnevelés pálya tesipálya csarnok tisztítás mélytisztítás PU poliuretán Szikszó    Testnevelés pálya tesipálya csarnok tisztítás mélytisztítás PU poliuretán Szikszó

Maszkolás és Pályavonalazás:

A pályák kijelöléséhez és meghatározásához maszkolást alkalmaztunk, pontos mérésekkel követve a vonalak sablonját. Ezt követően precízen végrehajtottuk a pályavonalazást. A korábbi maszkolásnak köszönthetően a vonalak pontossága megkérdőjelezhetetlen. A vonalak színének élességről pedig két réteg Dr. Schutz PU colorral gondoskodtunk.

Testnevelés pálya tesipálya csarnok vonalazás víztiszta PU poliuretán Szikszó  Testnevelés pálya tesipálya csarnok vonalazás víztiszta PU poliuretán Szikszó Testnevelés pálya tesipálya csarnok vonalazás víztiszta PU poliuretán Szikszó

Víztiszta Bevonat:

A pálya vonalazások hosszabb élettartamának és a jobb kopásállóság érdekében két réteg Dr. Schutz PU Sealer szatén víztiszta bevonatot is alkalmaztunk. Ez nem csak esztétikai megjelenést biztosított, hanem védelmet is nyújtott a mindennapi használat során jelentkező kopás és sérülések ellen.

Testnevelés pálya tesipálya csarnok víztiszta PU poliuretán SzikszóMaszkolás Eltávolítása és Befejezés:

Miután a bevonatok teljesen megszáradtak és gondosan eltávolítottuk a maszkolást, jól kivehetővé válnak a pontos vonalak. A végeredmény egy kiváló minőségű, jól meghatározott és tartós pálya lett, amelyen rengeteg különböző sportágat lehet űzni.

Testnevelés pálya maszkolás PU poliuretán SzikszóEredmények:

A Dr. Schutz termékek alkalmazásával és precíz munkavégzéssel sikerült nemcsak esztétikailag felújítani a sportcsarnok pályáit, hanem a funkcionalitásukat és biztonságukat is optimalizálni. A friss, éles és tartós vonalak egy korszerű és professzionális sportkörnyezetet teremtettek a helyi sportközösség számára.


Felhasznált termékek

A megrendelés teljesítéséhez az alábbi Dr. Schutz termékeket használtuk fel.

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatota Dr. Schutz Magyarország csapatával!

Lépjünk kapcsolatba!